Stuur een bericht T   0474 49 77 48
3

OKIDOKI

OKIDOKI© is een fantastisch leuke training voor kinderen tussen 5j-8j.  Spelenderwijs leren zij omgaan met stress, faalangst, concentratieproblemen, emotionele gevoelens en pestproblemen.  

 

 

 

 Mindful momenten
 Mindful momenten
 Mindful momenten

Een sessie voor kinderen en jongeren vertrekt vanuit de behoefte van het kind en houdt rekening met het kind als onderdeel van het gezin, familie, zijn eigen levenspad en dit binnen de sociale context waarvan het deel uitmaakt.

In OKIDOKI © krijgen jonge kinderen (5j-8j) mindfulle oefeningen die gebaseerd zijn op het officiële mindfulness 8-weken programma. Spelenderwijs wordt hen aangeleerd hoe ze in hun eigen kracht (KI) kunnen staan, respectopbrengen voor anderen, een veilige plek voor zichzelf maken, alsook weerbaarheid en veerkracht opbouwen tegen stress, faalangst en pesten. OKIDOKI© is gebaseerd op het gedachtegoed dat je mag zijn zoals je bent en leer je zeggen hoe je je voelt. Dat is best oké.      

Zie ook mijn boek “IK BEN OK”, Lannoo, Tielt.

“OKIDOKI© is écht verrassend. Er wordt veel spelmateriaal gebruikt en de kinderen mogen het ook meenemen naar huis.” Psst het leuke aapje krijgen ze al de eerste sessie  !! Niet verklappen hé ! Groetjes Miep.”

Agenda :

OKIDOKI 2019 op woensdag  9/10 – 16/10 – 23/10 – 20/11 

Tijdstip : 14u-15u

Locatie : Paramedisch centrum -  dorp 35 - 9810 Nazareth

Prijs : …. 

Inbegrepen : digitale syllabus, het boek IK BEN OK en spelmateriaal 

Yogamatten, plaids en mediatiekussens zijn aanwezig voor gebruik.

Aanwezigheid van één ouder vereist ! Geen meerprijs voor ouder.

Deel deze post

 Mindful momenten
 Mindful momenten
 Mindful momenten
communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics