Stuur een bericht T   0474 49 77 48
1

Mindfulness 8-weken training

2020 !!! Een MINDFUL JAAR !!!

Wordt 2020 een jaar met minder stress, met meer ruimte in jouw agenda voor jezelf ? 

Staat dit bii jouw goede voornemens ? Ja ? Maar hoe doe je dat dan? 

Ontdek wat een 8-weken-mindfulness-training voor jou kan betekenen.

Lees verder hoe dit verloopt en wat deelnemers getuigen ! Lees ook de ACTIE !

Hoe kan je beter omgaan met stress, moeilijke situaties, emoties en gevoelens ?                                                 En wist je dat stress een duidelijke invloed heeft op jouw lichaam. ? 

 

 Mindful momenten
 Mindful momenten

Kom op adem- doorbreek uw stress. Vind fysiek en mentaal meer evenwicht en veerkracht.

ACTIE: Breng een vriend(in) of familielid mee en krijg een mooi meditatie-zitkussen als geschenk!

Het is een super cadeau ! Zoals Inge getuigt : “ De 8-weken-mindfulnesstraining heb ik mijzelf cadeau gedaan omdat ik er helemaal door zat. Er moest iets veranderen. Wat een verheldering, wat een eye-opener ! Ik heb mijzelf beter leren kennen en kan nu beter omgaan met de stress op mijn werk.  Doordat ik mijn vriendin meebracht naar de trainingen, kreeg ik mijn persoonlijk meditatiekussen cadeau van Miep. Zalig ! Zo kon ik de oefeningen thuis op de juiste manier verder zetten ! “

In de 8-weken mindfulnesstraining leer ik jou hoe je werk en privé opnieuw in evenwicht kunt brengen en zo vlugger van een burn-out of oververmoeidheid kunt herstellen, of voorkomen. Ook bij herstel van een depressie is een mindfulnesstraining nuttig (doorverwijzing van een arts).

Je komt terecht in een kleine groep. Ik kies bewust voor deze werkwijze, omdat ik jullie dan beter kan begeleiden, ik meer kan inspelen op jullie persoonlijke voorbeelden en de 8-weken op deze manier jullie “persoonlijk” traject wordt.

De groepsdynamiek ondersteunt het proces. De deelnemers hebben het gevoel “niet alleen” te zijn in een problematiek.   Er ontstaat herkenning, erkenning en verbinding.

“ Voor mij was naar een groepstraining komen, een hoge drempel. Ik had veel twijfels en zou zeker geen persoonlijk verhaal delen… Maar Miep vangt iedereen zo goed op dat iedereen zich écht welkom voelt.  Uiteindelijk vormden we een hechte groep. Miep heeft mij moeten overtuigen, maar écht waar, het groepsgebeuren heeft mij (h)erkenning gegeven….”A.M.

Voel je stress, drukte, een aankomende burn-out, uitputting en vermoeidheid, probeer  eens een MBSR- MBCT-8-weken mindfulness-training. 

Of kom even langs op een kennismakingsmoment. ( zie agenda )

Een 8-weken- training maakt je rustiger en geeft ruimte in dit drukke leven ! 

Voor meer info bekijk hier de agenda.

Iedereen welkom !!!

Deel deze post

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics