Stuur een bericht T   0474 49 77 48
4

Koffiedate met Miep©

Graag nodig ik ouders uit die het moeilijk hebben met een pestprobleembij hun kind. Deze bijeenkomst gebeurt in een aangename omgeving, zonder pottenkijkers, met een positieve ingesteldheid en in een rustige sfeer bij alle aanwezigen.

 Mindful momenten
 Mindful momenten
 Mindful momenten

Op mijn gratis koffiedatezijn alle ouders welkom die dezelfde problematiek kennen als een kind gepestwordt. Jullie ontmoeten elkaar in de koffiebar en  kunnen jullie ervaringen delen. Gedeeld leed wordt lichter. 

Vanuit mijn ervaring als leerkracht en moeder weet ik hoe moeilijk bespreekbaar het onderwerp “pesten” is. Als ouder voel je je verdrietig, onmachtig en alleen : je wilt maar één ding : jouw kind helpen. Je wilt jouw kind gelukkig zien.

Wat gaan we doen ?

In eerste instantie ga ik luisteren naar jullie verhalen. Ik ben voor jullie een klankbord waar jullie frustratie, pijn, verdriet en vechtlust kwijt kunnen.

Nadien geef ik, vanuit mijn pedagogische ervaring en als kindertrainer, jullie  meer inzicht in het proces van het pesten, want dat helpt.

Daarnaast geef ik enkele tips die jullie op weg helpen.

Om af te sluiten kunnen jullie nog vragen stellen.

Ik bied jullie een koffie of drankje aan, zodat we gezellig kunnen praten.  Let wel : het is géén therapie. Ik nodig jullie uit om je verhaal in een veilige omgeving te kunnen vertellen en om naar elkaar te luisteren. 

Bekijk het als een “cadeau voor jezelf”. Deze koffiedate zal sowieso opluchten. Heb je het gevoel dat ik jou en je kind verder kan helpen, dan zal ik uiteraard vertellen hoe. Of je er al dan niet op ingaat, is helemaal up-to-you.

De date is GRATIS en duurt 1,5 uur. Inschrijven is verplicht, want de plaatsen zijn beperkt.

Heb je interesse ?

Meld je aan in deze link  : Vermeld naam – KmMiep– datum en locatie die je verkiest. Zie ook OKIDOKI 5j-8j en WEL IN JE VEL voor jongeren.

Voel je welkom !

*Miep*

Deel deze post

 Mindful momenten
 Mindful momenten
communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics