Stuur een bericht T   0474 49 77 48
1

Kinderen & jongeren

OKIDOKI © en WEL IN JE VEL © zijn een goed recept voor kinderen en jongeren om evenwichtig en veerkrachtig te groeien.

 

 

 Mindful momenten
 Mindful momenten
 Mindful momenten

Een sessie voor kinderen en jongeren vertrekt vanuit de behoefte van het kind en houdt rekening met het kind als onderdeel van het gezin, familie, zijn eigen levenspad en dit binnen de sociale context waarvan het deel uitmaakt.

In OKIDOKI© krijgen jonge kinderen (5j-8j) spelenderwijs mindfulle oefeningen die gebaseerd zijn op het officiële mindfulness 8-weken programma. Spelenderwijs wordt hen aangeleerd hoe ze in hun eigen krachten kunnen gaan staan, respect op brengen voor anderen, een veilige plek voor zichzelf maken, alsook  weerbaarheid en veerkracht op bouwen tegen stress, faalangst en pesten. OKIDOKI© is gebaseerd op het gedachtegoed dat je mag zijn zoals je bent en leer je zeggen hoe je je voelt. Dat is best oké. Zie ook het boek “IK BEN OK”, Lannoo, Tielt.

 

In “WEL IN JE VEL©” wordt geluisterd naar de specifieke noden van de jongeren die zich aanmelden. In “wel in je vel” wordt gezocht naar hun innerlijke kracht, eigen talenten en mogelijkheden die hen kunnen helpen in moeilijke momenten. Op zoek gaan naar je persoonlijke identiteit is op zoek gaan naar jouw persoonlijke veerkracht , die ontdekken en verder ontwikkelen. 

Eens wel in je vel, sta je ook wel in het leven !

Voor meer info bekijk hier de agenda.

Deel deze post

 Mindful momenten
communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics